ÇiçekFilosu Bayilik Davetiyesi


Çiçek Filosu 2013 yılında yabancı ortaklık olmadan milli sermayeli kurulan ilk çiçekçi merkezli organizasyondur. Kuruluş amaçları doğrultusunda ilkelerinden ödün vermeden yoluna devam eden firma, çiçekçilerin daha rahat sipariş verebilmeleri, istedikleri ürünü seçebilmeleri, müşterilerine giden ürünün fotoğrafı ile teslim bilgisini anında paylaşabilmeleri açısından çiçekçiler arasında Türkiye’de bir ilki başarmıştır.

Üyelik sistemi ile hiçbir aidat, teberru ve kesinti olmadan çiçekçilerin online sipariş vermesine imkan tanıyan Çiçek Filosu uygun fiyata kaliteli çiçek gönderimi fırsatını istisnasız tüm üyelerine sunmaktadır. Firma üyelik sistemini 2 şekilde kurgulamıştır. Bunlar,

1- Standart-Bayi Üyeleri: Hem çiçek siparişi yapabilen hem de çiçek siparişi gönderebilen bayilerdir. Belli kriterler gözetilerek seçilen bayiler Çiçek Filosu kalitesinde olma koşuluyla sınanmaktadır.

2- Vip-Bayi Üyeleri: Sistem üzerinden çiçek siparişi verebilen bayilerdir. Vergi levhası olan çiçekçilere açık sistem için hiçbir giriş ücreti yoktur. Sadece çiçek siparişi vermek isteyen bayiler içindir.

Çiçekçilerin kendilerine özel tasarlanmış panellerine, istedikleri zaman kredi kartı ile yükledikleri bakiyelerini kullanabildikleri Çiçek Filosu organizasyonu İstanbul’daki genel merkezindeki çalışanları ile tüm üyelerinin siparişlerini aynı özenle kontrol etmektedir.

Tüm üyelerine anlaşmalı olduğu tedarikçiler ile ucuz ve kaliteli ürün temini için çalışan Çiçek Filosu, çiçekçinin işini kolaylaştırmak adına hiçbir karşılık beklemeden çalışmaktadır. Yaptığı her anlaşmayı üyelerine online panel sistemi ile duyuran firma, üyelerinin çiçek gönderimlerini zamanında, kaliteli ve en taze şekilde yapabilmeleri için çiçekçi merkezli bir kurum olarak hep bir adım önde durması ile dikkat çekiyor.

Çiçekçinin kendi meslektaşına verdiği siparişlerde fatura alamayarak yaşadığı KDV kaybı sorununu ortadan kaldıran Çiçek Filosu, aldığı her siparişin faturasını keserek ve üyelerine yaptırdığı her siparişin de faturasını temin ederek, takip eden ayın sonunda üyelerinin alacaklarını ödediğinden çiçekçinin hak ettiği kuruluşa üye olmasının imkanını tüm sektöre sunmaktadır.

Sosyal projelerde yer alan, çiçekçiliğin gelişmesi ve çiçeğin toplum tarafından tüm detayları ile bilinmesi için, ciceklerinanlamlari.com, ciceklerinbakimi.com ve ciceknotu.com gibi web sayfaları ile daha önce yapılmayanı düşünen ve sektör adına hizmete açan Çiçek Filosu herkesin takip etmek zorunda kaldığı sektörün tek temsilcisidir.

Siz de bu ailenin bir parçası olmak ve ayrıcalıklı hizmetlerden yararlanmak için 0850 333 8 555 nolu telefondan hemen destek alabilirsiniz.

Bayilik Formu için Tıklayınız

Türkiye Çiçekçiler Birliği

3.08.2015