Finansbank'a Ziyaret

Türkiye Çiçekçiler Birliği Başkanı İsmail Başaran ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Finansbank Genel Müdürlüğü'ne teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Türkiye Çiçekçiler Birliği adına QNB Finansbank Pazarlama İletişimi Direktörlüğüne, “Hayat Aldıklarından Fazlasıdır!” sloganıyla hazırlattığı reklam kampanyasının sektöre kattığı değerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunuldu. Finansbank Pazarlama ve İletişim Direktörü Banu Akyıl ve Özlem Babayiğit'e çiçek takdim edildi. Ziyarete; TÇB Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Başaran ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Arif Kaya, Aydoğan Yıldırım, Yüksel Işık katıldı.

Finansbank Genel Müdürlüğünde gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkan Başaran, çiçekçilik sektörü hakkında bilgi verdi. Türkiye'de çiçekçilik sektörünün her geçen gün daha da güçlenmesini hedeflediklerini kaydetti. Banu Akyıl ise ziyaretten dolayı Türkiye Çiçekçiler Birliği'ne teşekkür etti. Akyıl, çiçeklerin sadece özel günlerde değil hayatın içinde yer almasını arzu ettiğini söyledi. Ziyaret sonrasında Başkan Başaran ve Yönetim Kurulu üyeleri Finansbank binası önünde hatıra fotoğrafı çektirildi.

16.03.2017