Sevgililer günü basın açıklaması

Türkiye Çiçekçiler Birliği (TÇB) Başkanı İsmail Başaran son gün verilen siparişlerin 14 Şubat günü teslimat noktasında problem oluşturduğuna dikkat çekti.

Birlik üyesi çiçekçilerin malzeme yatırımlarını tamamlayarak 14 Şubat’a hazır olduğunu belirten TÇB Başkanı İsmail Başaran, “Nasip olursa artık, Ya Bismillah deyip satışa başlayacağız” dedi. Başaran, atmosfer olarak Sevgililer Günü’nün yoğun ve stresli bir süreç olduğunu söyleyerek, “Bu streste mağazaların yorulmaması, müşterilerin de çiçeklerinin zamanında gitmesi için ikazlarımız oluyor. Tercihler daha çok güle yönelik olduğundan dolayı hazırlıklar ona yönelik yapılıyor. Ardından ürünlerde dizayn bölümü başlıyor. Hazırlanan ürünler ayın 14’ünde sevkiyata çıkarılıyor” şeklinde konuştu.

10.02.2018