Bayi Koordinatörümüz Sadık AKTEPE den Sektöre Dair

Sevgili Meslektaşlarım;

Çiçekçiler birliğinin iki yıl içinde bize sağlamış olduğu faydaları sizlerle paylaşmak istiyorum.

Öncelikle mağazamıza gelen müşterimize makul fiyatlar verebiliyorum. Önceden ise servis fiyatı ile götürebileceğim bölgelere yüksek fiyat vermek zorunda kalıyordum. Vermiş olduğum fiyatlar da müşterilere pahalı geliyordu. Bundan dolayı da; müşterilerim internet satıcılarına yöneliyordu. Şimdi ise her ürün için makul fiyatlar sunup, nasıl olsa Türkiye’nin dört bir yanında şubelerim var  ve 2 saat içerisinde teslim çiçek gönderebiliyoruz anlayışıyla müşteri kaybetmeksizin Türkiye Çiçekçiler Birliği Çiçek Filosu sayesinde müşteri portföyümü de genişletebiliyorum.

Buradan diğer çiçekçi meslektaşlarıma da seslenmek istiyorum;

Sevgili meslektaşlarım geleceğinize ve müşterinize sahip çıkmak istiyorsanız hiçbir koşul, aidat, yıllık ücret, giriş parası olmadan siz de Türkiye Çiçekçiler Birliği Çiçek Filosu ile Türkiye’nin tamamına aynı benim gibi siparişlerinizi gönderebilirsiniz. Şimdi ayrıcalıklı çiçek gönderim hizmeti ve çiçekçiliğin savunucusu olan ailemize 0850 333 8 555’den arayıp bilgi alarak dahil olabilir, dilerseniz bayi ya da vip bayi olabilirsiniz.

Daha güzel günleri birlikte paylaşmak dileğiyle;

Saygılarımla

SADIK AKTEPE