Kayseri ve Afyon Yöneticilerimizden Ziyaret

Kayseri yöneticimiz Murat KALEM, Afyon yöneticimiz Oğuzhan Tatlıcı, Başkanımız İsmail BAŞARAN ile Sevgililer günü çiçek siparişi ve bölge sorunları ile iligli bilgi alışverişinde bulundu.

Kendilerine, Türkiye Çiekçiler Birliği olarak Kayseri ve afyon bölgesi ile ilgili bilgilendirme yapıldı ve önerileri alındı.
Türkiye Çiçekçiler birliği kıymetli yöneticileri ile çiçekçiliğe değer katmaya devam ediyor. Sürekli yapılan görüşme ve ziyaretlerle bunun sürekli üzerinden geçen birliğimiz, emin adımlarla oluşturduğu yapıyı her gün muhafaza ediyor.

Sektörün sorunları ile ilgili çözüm aşamasında bize kattıkları için tüm yönetici ve
üyelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Değerli bölge yöneticilerimiz Oğuzhan Tatlıcı ve Murat Kalem'e Teşekkür ediyor iş yaşantılarında başarılar diliyoruz.

Türkiye Çiçekçiler Birliği

2.02.2017